Projekt Glazbeni mostovi

Tijekom drugog polugodišta šk. god. 2023./2024. održani su Zoom koncerti u sklopu projekta Glazbeni mostovi.

Tijekom preostala tri koncerta ostvarena je suradnja s Glasbenom šolom u Murskoj Soboti i Umjetničkom školom Poreč, iz kojih su se javili nastavnici Julijan Škraban, univ. bacc. i Daniela Zgrablić, mag. mus. Sudjelovali su i njihovi učenici – iz Murske Sobote Alja Gyorek, Aljazem Pintarič, Filip Jaša, Liam Šalamon i Žan Gider. Iz Umjetničke škole Poreč pridružili su nam se Filip Krvavec, Jure Prekalj, Federica Štifanić i Giulia Aquilante.

Na područnim odjelima prisutna je stalna potreba za kontinuiranim pružanjem prilika javnih nastupa pa su u projektu iz Glazbene škole u Varaždinu prvenstveno sudjelovali upravo učenici područnih odjela, a za nastupe su ih pripremili njihovi nastavnici: Valentina Bašnec, prof. mentor, Branka Stanković, prof., Mislav Vudjan, prof. i Lana Bubaš, mag. mus.

Iz Područnog odjela u Varaždinskim Toplicama sudjelovali su učenici – Hana Ratković, Ema Kladić, Paula Košćak. Iz Područnog odjela u Ivancu sudjelovali su učenici – Elena Vuglovečki, Lucija Hum, Mirjam Čavlek, Karla Evačić, Leona Županić, Neva Kelemen, Matej Brglez, Martina Migač, Barbara Videc, Marin Dolenec, Mark Bistrović, Pavla Olman, Patricia Miklošić, Simon Ladika, Alan Ladika, Petar Magaš. Projekt je vodila nastavnica Lana Bubaš, mag. mus..

Glazbeni mostovi 4

Glazbeni mostovi 5

Glazbeni mostovi 6