Prikupljanje humanitarne pomoći za žrtve potresa u Turskoj

Kao što i sami znate, Tursku je pogodila katastrofa koja je ostavila brojne ljude bez domova. Veleposlanstvo Republike Turske u Republici Hrvatskoj je pokrenulo akciju prikupljanja humanitarne pomoći za sve žrtve potresa, a Glazbena škola u Varaždinu je odlučila ustupiti im prostor dvorišne zgrade Glazbene škole u Varaždinu (stara zgrada Caritasa) u kojem će se prikupljati potrepštine i donacije u razdoblju od 16. do 23. veljače 2023. godine do 12.00 sati.
Donirane stvari trebaju biti dostavljene u čistim vrećicama u kojima treba biti priložen i popis stvari koje su dostavljene. Popis potrepština nalazi se u nastavku:
Zimska odjeća za djecu i odrasle, kaputi, jakne, kabanice, čizme, veste, hlače, rukavice, šalovi, kape, čarape, šatori – kreveti – madraci, vreće za spavanje, katalitičke plinske peći, grijalice, termosice, baterijske svjetiljke, prijenosni punjači, kutije s hranom, adaptirano dječje mlijeko i hrana, dječje pelene, sredstva za čišćenje i higijenu.
Donacije za građane Republike Turske stradale u potresu možete uplatiti na službeni račun Veleposlanstva Republike Turske u Republici Hrvatskoj:
IBAN: HR3441240031199012073
Nadamo se da ćete se i vi, sukladno svojim mogućnostima, odazvati ovom pozivu Veleposlanstva Republike Turske koja je zahvalna je na svakoj iskazanoj pomoći!