Erasmus+ “Talentom do izvrsnosti – postajanje glazbenikom”

U okviru programa Erasmus+: KA1: Mobilnost u svrhu učenja za pojedince, Glazbena škola u Varaždinu ostvarit će međunarodnu suradnju, odnosno mobilnost učenika s partnerom School for Young Talent koja djeluje u okviru Royal Conservatoire Den Haag pod nazivom „Talentom do izvrsnosti – postajanje glazbenikom“. Projekt je odobren od strane Agencije za mobilnost i programe EU, a svi troškovi mobilnosti osigurani su iz sredstava projekta.

Mobilnost će se odvijati u razdoblju od 13. do 28. ožujka 2022. godine, a predviđena je za učenike drugog, trećeg i četvrtog razreda srednje glazbene škole. Na mobilnost će biti upućeno 15 učenika koji su dostavili svoje prijave na ovaj poziv te su odabrani od strane Povjerenstva za izbor sudionika mobilnosti.

Detalji vezani za samu prijavu nalaze se u dokumentu pod nazivom „Poziv učenicima za sudjelovanje u mobilnosti Talentom do izvrsnosti – postajanje glazbenikom“, a zainteresirani učenici su dužni pročitati navedeni Poziv te ispuniti Prijavnicu i napisati Motivacijsko pismo i do 29. listopada 2021. godine poslati tražene dokumente na e-mail adresu projektne koordinatorice Sanje Buhin – glazbenaskola190@gmail.com, a detalji se nalaze u pozivu.

Poziv na prijavu za sudjelovanje u mobilnosti

Prijavnica

Upute za pisanje motivacijskog pisma