Odluka o organizaciji nastave od 1. veljače do 12. veljače 2021.

PREDŠKOLSKI PROGRAM (model A)

Od 1. veljače 2021. do 12. veljače 2021. godine predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) će se održavati redovno i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera prema dogovorenom rasporedu s predmetnim nastavnikom.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU

Od 1. veljače 2021. do 12. veljače 2021. godine nastava za učenike osnovne glazbene škole ( od 1. do 6. razreda) u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni (model A)

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI

Od 1. veljače 2021. do 12. veljače 2021. godine nastava u svim područnim odjelima (Cestica, Ivanec, Lepoglava, Varaždinske Toplice) će se održavati redovito i uživo (model A) uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA

Nastava za učenike pripremnog obrazovanja i učenike od 1. do 3. razreda (A i B razredi) srednje glazbene škole od 1. veljače do 12. veljače 2021. godine će se održavati:

– individualna nastava (instrument, solo pjevanje, korepeticija i dr.) za učenike pripremnog obrazovanja i učenike od 1. do 3. razreda (A i B razredi) srednje glazbene škole će se održavati UŽIVO (model A)

– grupna teorijska nastava za učenike pripremnog obrazovanja i učenike od 1. do 3. razreda (A i B razredi) srednje glazbene škole te općeobrazovna nastava za učenike 1. do 3. razreda (A razredi) srednje glazbene škole će se održavati ONLINE (model C)

Nastava za učenike 4. razreda srednje glazbene škole iz općeobrazovnih predmeta (A razredi), grupnih teorijskih predmeta (A i B razredi) i individualne nastave (A i B razredi) će se održavati UŽIVO (model A) od 1. veljače do 12. veljače 2021. prema rasporedu koji vrijedi od 18. siječnja 2021. godine.

Nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri), komorna glazba, kompjutorska notografija, literarna grupa, osnove jazza, jazz orkestar, orkestralne dionice i vokalna popularna glazba će se odvijati ONLINE (model C)

Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i pratiti online nastavu, kao i svi učenici kojima je uvedena online nastava dužni su je pratiti. Oboljeli učenici mogu pratiti online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i izvoditi online nastavu.
Oboljeli nastavnici mogu izvoditi online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Nastavnici individualne nastave kojima nije izrečena mjera samoizolacije obvezni su održavati online nastavu učenicima kojima je izrečena mjera samoizolacije.

Za vrijeme održavanja online nastave pozivamo sve učenike i djelatnike na maksimalno poštovanje svih epidemioloških mjera i odgovorno ponašanje.

Odluka o organizaciji nastave od 01.02. do 12.2.2021.