Organizacija nastave od 23. ožujka do 1. travnja 2021.

PREDŠKOLSKI PROGRAM (model A)

Predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) nastavljaju se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera prema dogovorenom rasporedu s predmetnim nastavnikom.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU

Nastava za učenike osnovne glazbene škole (od 1. do 6. razreda) u matičnoj školi (Varaždin) nastavlja se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni (model A).

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI

Nastava u svim područnim odjelima (Cestica, Ivanec, Lepoglava, Varaždinske Toplice) nastavlja se održavati redovito i uživo (model A) uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA

Nastava za učenike pripremnog obrazovanja i učenike srednje glazbene škole (A i B razredi) će se održavati:

– individualna nastava (instrument, solo pjevanje, korepeticija i dr.) za učenike pripremnog obrazovanja i učenike srednje glazbene škole (A i B razredi) će se održavati UŽIVO (model A)

– grupna teorijska nastava za učenike pripremnog obrazovanja i učenike (A i B razredi) srednje glazbene škole te općeobrazovna nastava za učenike (A razredi) srednje glazbene škole će se održavati ONLINE (model C) prema rasporedu koji vrijedi od 1. ožujka 2021.

Nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri), komorna glazba, kompjutorska notografija, literarna grupa, osnove jazza, jazz orkestar, orkestralne dionice i vokalna popularna glazba za sve učenike će se odvijati ONLINE (model C).

Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i pratiti online nastavu.
Oboljeli učenici mogu pratiti online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i izvoditi online nastavu. Oboljeli nastavnici mogu izvoditi online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem.
Nastavnici individualne nastave kojima nije izrečena mjera samoizolacije obvezni su održavati online nastavu učenicima kojima je izrečena mjera samoizolacije.

Za vrijeme održavanja nastave uživo, kao i online nastave, pozivamo sve učenike i djelatnike na maksimalno poštovanje svih epidemioloških mjera i odgovorno ponašanje.

Odluka o organizaciji nastave od 22. ožujka do 1. travnja 2021.