61. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa

Nakon uspješnog plasmana na državnu razinu 61. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa, naši su učenici ostvarili izvrsne rezultate i ne možemo biti više ponosni!

LEONARD KOBAL je u disciplini glasovir i V. kategoriji osvojio 97,50 bodova, 2. nagradu i 1. mjesto u ukupnom poretku (mentor Predrag Šantek, prof. savjetnik).

BARBARA POKORNY je u disciplini solo pjevanje i III. kategoriji osvojila 97,80 bodova i 2. nagradu (mentorica Dorotea Ilčić, prof. savjetnik i korepetitorica Vesna Leljak Petković, prof.).

PAULA MALBAŠIĆ je u disciplini solo pjevanje i I. kategoriji osvojila 96,75 bodova i 2. nagradu (mentorica Dorotea Ilčić, prof. savjetnik i korepetitorica Vesna Leljak Petković, prof.).

EVA OSONJAČKI je u disciplini solo pjevanje i I. kategoriji osvojila 96,40 bodova i 2. nagradu (mentorica Sanja Štefan, prof. i korepetitorica Vesna Leljak Petković, prof.).

MATEJ KRIŽANIĆ je u disciplini solfeggio i II. kategoriji osvojio 95,40 bodova i 2. nagradu. Mentorica Jelena Pokos Prepelić, prof. je zasigurno zadovoljna i sretna, a mi se veselimo njegovim budućim uspjesima!

LUCIJA ČEHOK je u disciplini glasovir i V. kategoriji osvojila 92,62 boda i 3. nagradu (mentorica Lea Šantek, prof. savjetnik).