Međunarodno natjecanje mladih glazbenika Sonus

Međunarodno natjecanje mladih glazbenika Sonus op. 6 je održano u razdoblju od 13. do 21. ožujka 2021. godine u prostorima Glazbene škole Alberta Štrige u Križevcima uz pridržavanje strogih epidemioloških mjera.
Naši su učenici ponovno na natjecanju ostvarili zapažene rezultate.
Damijan Turković je u disciplini tambure (brač) i V. kategoriji osvojio 95,33 boda, I. nagradu i 2. mjesto (mentor Ninoslav Plantak, prof. i korepetitor Marko Šantek).
Lora Breški je u disciplini solfeggio i IV. kategoriji osvojila 88,67 bodova i II. nagradu (mentorica Božica Kopjar, prof.).
Nikolina Cirimotić je u disciplini solfeggio i III. kategoriji osvojila 70,00 bodova i III. nagradu (mentorica Božica Kopjar, prof.).
Josip Šešet je u disciplini udaraljke i I. kategoriji osvojio 78,33 boda i III. nagradu (mentor Igor Magdalenić, mag. mus.).
Marko Matajič je u disciplini klavir i V. kategoriji osvojio I. nagradu i 1. mjesto (mentor Predrag Šantek, prof. savjetnik).
Lara Šac je u disciplini klavir i V. kategoriji osvojila diplomu za nastup u 1. etapi natjecanja (mentor Domagoj Košćak, mag. mus.).
Matej Ratković je u disciplini klavir i II. kategoriji osvojio 94,83 boda i I. nagradu (mentorica Lea Šantek, prof. savjetnik).
Matej Križanić je u disciplini klavir i II. kategoriji osvojio 93,67 bodova i I. nagradu (mentorica Ivana Godec – Vinceković, prof. savjetnik).
Hana Žiger je u disciplini klavir i I. kategoriji osvojila 91,67 bodova i I. nagradu (mentorica Ivana Godec – Vinceković, prof. savjetnik).
Ana Đidara je u disciplini klavir i I. kategoriji osvojila 90,00 bodova i I. nagradu (mentorica Lea Šantek, prof. savjetnik).

 

21.03.2021. – Međunarodno natjecanje mladih glazbenika Sonus op.6 -Križevci – Hrvatska