Upis u 1. razred srednje glazbene škole – jesenski rok

Dana 21. kolovoza 2023. godine (ponedjeljak) započinju prijave obrazovnih programa za jesenski upisni rok u sustavu NISpuSŠ – https://srednje.e-upisi.hr

Prijave obrazovnih programa započet će u ponedjeljak, 21. kolovoza 2023. (vrijeme će biti objavljeno na mrežnoj stranici https://srednje.e-upisi.hr), a obrazovni programi za glazbene škole (jer zahtijevaju dodatne provjere) će se moći prijavljivati najkasnije do srijede, 23. kolovoza 2023. godine.

Konačne ljestvice poretka za sve programe, pa i one s ranijim rokom prijave, bit će generirane 26. kolovoza 2023. godine.

Svi kandidati koji žele prijaviti obrazovne programe i upisati se u jesenskom roku, moraju ih prijaviti u gore navedenim rokovima te poštovati i ostale rokove navedene u publikaciji.
Cijeli postupak prijava detaljno je opisan na linku: https://srednje.e-upisi.hr/#/Manual te upućujemo sve kandidate da dobro prouče sam postupak.
Naglašavamo svim kandidatima da listu prioriteta treba pažljivo pripremiti tako da se na vrh liste postavi obrazovni program koji se najviše želi upisati, a zatim i ostali, željenim redoslijedom.

Sukladno tome, kandidat će se optimalno rasporediti na obrazovni program koji mu je najviši na listi prioriteta, a za koji se, prema ostvarenim bodovima, nalazi u sklopu upisne kvote.

Ukoliko trebate pomoć kod prijave obrazovnih programa javite se u Glazbenu školu u Varaždinu telefonskim putem od 21.8. do 23.8. od 8 do 12 sati – 042/200-942.

Kandidati trebaju imati elektronički identitet iz sustava AAI@EduHr, tj. korisničko ime i lozinku kojima se prijavljuju u sustav.

VAŽNO: Kandidati koji nisu učenici 8. razreda osnovne škole neka se jave u Glazbenu školu u Varaždinu radi aktivacije kako bi se mogli prijaviti u sustav https://srednje.e-upisi.hr i prijaviti obrazovni program.