Piano Pyramid

Kroz ožujak, travanj i svibanj 2023. godine, zapažen uspjeh ostvarili su učenici Glazbene škole u Varaždinu na premijernom izdanju pijanističkog natjecanja Piano Pyramid.

Finalno natjecanje, održano 14. svibnja 2023. godine u Maloj dvorani KD “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, predstavljalo je vrhunac za najuspješnije natjecatelje koji su prošli kroz prve dvije etape. Među njima su se istaknula i trojica talentiranih učenika Glazbene škole: Leonard Kobal (kat. E) pod mentorstvom Predraga Šanteka, prof. savjetnika, Matej Križanić (kat. B) i Petar Poljak (kat. E) pod mentorstvom Ivane Godec-Vinceković, prof. savjetnice, te Lucija Čehok (kat. D), pod vodstvom Lee Šantek, prof. savjetnice, koja je također sudjelovala u prvim dvjema etapama.

Naglašavamo izniman uspjeh Leonarda Kobala, koji je osvojio prvu nagradu i postao pobjednik u kategoriji E. Ovo je još jedan dokaz izuzetnog talenta i predanosti naših učenika glazbenoj umjetnosti. Čestitamo Leonardu, kao i našim natjecateljima Mateju, Petru i Luciji, te svim sudionicima koji su hrabro nastupili na ovom izazovnom natjecanju!