Close

Poduprite nas

Podrška Glazbenoj školi u Varaždinu je ulaganje u budućnost glazbe za svakoga. Vaša velikodušnost pomoći će našoj viziji izvrsnosti u glazbenom obrazovanju, izvedbi i istraživanju, kako kod kuće tako i širom svijeta. Podržavajući Glazbenu školu u Varaždinu podupirete buduće svjetske izvođače, glazbene nastavnike i istraživače. Vaša podrška može napraviti izvanrednu razliku u životu naših učenika danas.
Vaša podrška će nam pomoći osigurati budućnost Glazbene škole u Varaždinu, udahnuti novi život u našu prekrasnu baroknu zgradu i pomoći da još više djece mijenja živote snagom glazbe. Računamo na vašu velikodušnost kako bismo pomogli daljnje širenje misije izvrsnosti u izvođenju umjetničkog obrazovanja.
Ukoliko želite osigurati da talentirani mladi glazbenici uspiju ispuniti svoj potencijal, voljeli bismo razgovarati s vama o podupiranju njihovog školovanja putem stipendije.
Svaka Vaša donacija od velikog je značaja, a mi se obvezujemo da ćemo dobivena sredstva iskoristiti kako bi unaprijedili daljnji rad i školovanje učenika. Bilo bi nam iznimno zadovoljstvo kada bi se odlučili sudjelovati u ovom programu, te se na taj način uključili u Klub podupiratelja Glazbene škole u Varaždinu.