Close

Alumni

Alumni Glazbene škole u Varaždinu je živopisna zajednica – klub bivših učenika osnovne, odnosno srednje glazbene škole. Naziv alumni latinskog je porijekla alumnus, što u prijevodu znači štićenik. Biti alumni neke obrazovne ustanove znači biti bivši pripadnik/učenik iste. Neka svjetska sveučilišta i prestižne škole njeguju tradiciju alumni klubova sa stogodišnjom tradicijom. Glazbena škola u Varaždinu izuzetno je ponosna na sve svoje bivše učenike. Neki od njih proslavili su ime Škole diljem svijeta i na tome smo im vječno zahvalni. No, želja nam je ostati u trajnom kontaktu sa svim svojim bivšim učenicima koji su završili osnovnoškolsko odnosno srednjoškolsko obrazovanje. Iako su alumni klubovi češći na visokoškolskim institucijama, nama je kao školi sa dugogodišnjom tradicijom izuzetno bitno održavanje veza s bivšim učenicima. Stoga je pohađanje Glazbene škole u Varaždinu tek početak dugogodišnjeg prijateljstva, a Alumni klub je ovdje kao poveznica i kontinuirana podrška nakon što jednog dana uspješno završite svoje školovanje kod nas. Klub će pomoći i u međusobnom povezivanju i kontaktu, a nama će uvijek biti drago pratiti životni put naših učenika. Učenici završnih razreda osnovne i srednje glazbene škole će po završetku svojeg školovanja automatski postati članovi Alumni kluba, a sve ostale pozivamo da se samostalno uključe i ažuriraju svoje podatke.
Članove Alumni kluba vrlo rado ćemo ugostiti u našoj Školi te obavještavati o svim važnijim događanjima (koncertima, seminarima, gostovanjima, razgovorima).
Molimo Vas da odvojite trenutak i ažurirate svoje podatke.
Obradovati ćemo se ukoliko pomognete ažuriranjem vaših podataka ispunjavanjem online obrasca kako bismo mogli ostati u kontaktu.

Kontakt – alumni@glazbena.hr