Close

Riječ dobrodošlice

Poštovani posjetitelji mrežnih stranica Glazbene škole u Varaždinu,

u godini prebogatoj događanjima kojima slavimo 190 godina djelovanja naše Škole potrudili smo se obnoviti i našu mrežnu stranicu. Izrazito smo ponosni što je Škola postala vlasnikom domene www.glazbena.hr. Jednostavnost u nazivu domene govori sve – dovoljno je reći glazbena, a da znamo o kojoj je to školi riječ. Prvenstveno nam je bilo važno pojednostaviti pristup informacijama i osuvremeniti izgled kako bi svi posjetitelji, od onih koji nas redovito posjećuju (učenici i roditelji) pa sve do onih koji tek žele saznati što se to novo priprema, uživali u pretraživanju. Od važnijih novina istaknuo bih lansiranje newslettera, te otvaranje kluba bivših učenika – Alumni Glazbene škole u Varaždinu. Što smo ovim „zahvatima“ željeli postići? Prije svega potaknuti i unaprijediti komunikacijske procese kako bih roditelji, učenici i drugi imali što bržu i neposredniju komunikaciju s nama. S druge strane, Newsletter je prilika da „mi“ dopremo do Vas pravovremeno kako bi Vi uvijek imali potrebne informacije o produkcijama, koncertima, seminarima, natjecanjima i brojnim drugim događanjima koje priređujemo u Školi i izvan nje.
Glazbena škola u Varaždinu želi da naši učenici po završetku svojeg školovanja ostanu u što prisnijoj vezi sa svojom Školom. Stoga pokrećemo Alumni Glazbene škole u Varaždinu- klub naših bivših učenika koji su uspješno završili osnovnu, odnosno srednju glazbenu školu.
Siguran sam da ćete naći i odgovore na brojna pitanja u rubrikama Često postavljana pitanja i odgovori. Ukoliko ipak ne, vrlo ćemo Vam rado pomoći u direktnoj komunikaciji.
Pozivamo Vas na prijateljstvo i praćenje putem ostalih društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i You Tube.
Poštovani, novom mrežnom stranicom želimo Vam približiti Školu što bliže. Vrijednost glazbenog obrazovanja je neizmjerna, a ljubav prema glazbi koju njegujemo i prenosimo s generacije na generaciju je konstantna. Sigurni smo da će se ubrzo i ova redizajnirana mrežna stranica naći pred novim preinakama, no naše osnovno djelovanje i motiv ostaju vječno nepromijenjeni, a to su ljubav prema glazbi i rad s mladima.

mr.sc. Davor Matačić
Ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu