Close

Piano in the Sky – 4. online produkcija

„Zoomamo četvrtkom” naziv je nove inicijative online koncerata-radionica koji se održavaju svakog četvrtka na zoom oblaku a koju su pokrenule nastavnice Svetlana Relić, prof. mentor iz Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara i Lea Šantek, prof. savjetnik iz Glazbene škole u Varaždinu.
Iako se online koncerti pod nazivom “Piano in the Sky”redovito održavaju već drugu školsku godinu, na zoom platformi, s obzirom na neizvjesnost epidemiološke situacije, nastavnice su odlučile povećati učestalost druženja i priuštiti radost muziciranja učenicima i njihovim roditeljima baš svaki tjedan kako bi učenici podijelili plodove svojega rada i truda s publikom. “Piano in the Sky” ponajprije zamišljen kao online koncert tako je nadrastao svoju početnu ideju i postao važan i omiljeni projekt svih sudionika, a u kojem učenici u vidu radionice uz uvježbavanje javnog nastupa istovremeno raznim metodama i tehnikama razvijaju pozitivan i empatičan stav prema samima sebi, drugima i svijetu oko sebe, kritičko mišljenje, učeći pritom važnost timskog rada i pružanja kolegijalne podrške i pomoći.
Prvi u nizu serijala „zoomamo četvrtkom” “Piano in the Sky 4” učenika klavira Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara i Glazbene škole u Varaždinu iz razreda nastavnica Svetlane Relić, prof. mentor, Tatjane Cinek, prof. i Lee Šantek, prof. savjetnik održan je 18. veljače u 19.30 sati na zoom platformi.
Sudjelovali su učenici Marta Binički 1.o., Ana Volf. 1.o., Gita Lovrić, 4.o., Lea Tomašić, 5.o., Benedikt Vrlac, 1.s., Tea Holi, 4.s. i Roman Mihalić, 4.s. iz Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara i Ana Đidara, 2.o. iz Glazbene škole u Varaždinu.

Piano in the sky 4 Zoom produkcija -18.02. program