Close

“Max sucht den Superstar II”

Naša je škola 10. studenoga imala čast biti domaćin 9. “Max sucht den Superstar II”, talentshow-a na njemačkom jeziku koji je okupio više od 80 učenika srednjih škola iz šest hrvatskih županija, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja. Učenici su se predstavili kroz scenske i glazbene nastupe na njemačkom jeziku, a posebnost je u tome što većinu nastupa i izvedbi osmišljavaju sami učenici sa svojim mentorima. Organizator ovog talentshowa je Gospodarska škola Varaždin i Udruga Ekult čija je primarna svrha promicanje učenja njemačkog jezika.
Našu školu su predstavljale učenice 4. a razreda Anetta Tušek, Viktorija Brezarić i Izidora Osonjački te su izvođenjem pjesme Olivera Dragojevića „Wenn du zu mir kommst“ osvojile 2. nagradu na čemu im od srca čestitamo!
Zahvaljujemo na odličnoj suradnji i podršci kolegi Morenu Vincekoviću te kolegicama Melaniji Gradečak i Lei Šantek koji su sa svojim učenicima upotpunili program prekrasnim izvedbama. Zahvaljujemo i učenicima Evi Osonjački i Emanuelu Kontrecu koji su svojim originalnim nastupom osvojili publiku i pokazali svestranost svojeg glazbeno scenskog talenta. Jedno veliko hvala kolegicama Rosani Cepanec i Lei Šantek koje su kao kompetentne članice žirija doprinijele kvalitetnom odabiru najboljih izvođača.