Close

Mladi upi Slovenije 2020. – Marko Matajiič

Marko Matajič, koji u svojoj glazbenoj karijeri s nepunih 18 godina ima čitav niz priznanja, nagrada i dostignuća s nacionalne i međunarodne pozornice, izabran je za jednog od finalista projekta “Mladi upi Slovenije 2020” (Mlade nade).
Dobrotvorni projekt „Mlade nade“ namijenjen je mladim i istaknutim pojedincima koji su u protekloj godini postigli zavidne rezultate na području znanosti , umjetnosti ili sporta, a odvija se pod pokroviteljstvom Triglav osiguranja uz medijsku podršku Europlakata, Adriamedia, Siol. net i Pop tv. Projekt nagrađuje mlade ljude koji su predani svom poslu, a čelni ljudi projekta žele im pružiti podršku i pomoć u razvoju znanja, ambicija i talenta. Svaka podrška mladih nada danas, donosi dodanu vrijednost društvu u cjelini za sutra.
Marko Matajič, učenik 4.A razreda srednje Glazbene škole u Varaždinu u klasi Predraga Šanteka, prof. savjetnik, je odabran u uzak krug dobitnika navedene nagrade te mu čestitamo na tome, a njegov napredak i razvoj pratit ćemo s najvećim veseljem!