Close

Piano in the Sky 17.11.2021.

Drugi online koncert učenika u sklopu projekta “Piano in the Sky” održan je 17.11.2021. od 19 sati na Zoom platformi u kojem su učenici uz javni nastup ujedno savladavali sve izazove vezane uz izvođenje etida i virtuoznih skladbi.Sudjelovali su učenici iz Glazbene škole u Varaždinu i iz Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara te po prvi put i učenici iz Područnog odjela u Ivancu Glazbene škole u Varaždinu:
Josip Vučić, 1.o., Jelena Kolačko, 2.o., Mihaela Hranj, 3.o., Kaja Odak, 3.o., Jana Križmarić, 3.o., Ema Magaš, 4.o. i Manuela Hranj, 6. o., iz klase nastavnice Helene Herman, mag. mus. i učenici Noa Ostojić, 1.o. i Matija Sajko, 3.o. iz klase nastavnice Lee Šantek, prof. savjetnik iz Glazbene škole u Varaždinu dok su iz Područnog odjela u Ivancu Glazbene škole u Varaždinu sudjelovali učenici:
Stjepan Sever, 1.o., Neva Kelemen, 1.o., i Petar Magaš, 4.o., iz klase nastavnice Lane Bubaš, mag. mus.
Iz Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara sudjelovali su učenici Bela Genov, 1.o., Ana Volf, 2.o., Lana Patačko, 3.o., Maja Matuš, 4.o., Mia Unger, 4.o., Ida Hlebec, 4.o., Gita Lovrić, 5.o., Magdalena Starčević, 2.pr. TO, Luka Pavičić, 2.s., Luka Stanjević, 1.s. i Benedikt Vrlac, 2.s. iz klase nastavnice Svetlane Relić, prof. mentor.

Posebna gošća koncerta bila je učenica klarineta Laura Stančin, 1.o. koja je ovom prigodom svirala klavir što voli raditi u svoje slobodno vrijeme po uzoru na starijeg brata Luku (5.o.).

Piano in the sky 17.11.2021.