Close

Prva online produkcija učenika klavirskog odjela – klasa Lea šantek

Dana 08.04.2020. održana je i prva online produkcija učenika klavira Glazbene škole u Varaždinu u klasi prof. Lee Šantek, prof. mentor, i njihovih kolega iz Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara u klasi prof. Svetlane Relić, prof. mentor, pod nazivom “Prijateljska online glazbena večer mladih pijanista”.
Učenici iz klase nastavnice Lee Šantek, prof. mentor zajedno sa svojim bjelovarskim kolegama nastupili su na dvije produkcije preko Zoom aplikacije tako da su u 18 sati svirali osnovnoškolci, a od 19.30 srednjoškolci.
Na produkciji su nastupili:
Ana Đidara, 1.o.
Marko Maček, 1.o.
Matija Sajko, 1.o.
Adam Cestar, 2.o.
Matej Ratković, 2.o.
Adam Rendić, 2.o.
Ivan Juranko, 4.o.
Jan Borak, 6.o.
Luka Jalšovec, 4.s.
Petra Podhraški, 4.s.
Klara Sironić, 4.s.
Učenike je cijelo vrijeme nastupa bodrila najdraža im publika – njihove obitelji, a tata Borak je produkciju pratio iz Njemačke.
Na početku prve online produkcije prikazan je kratki filmić simboličnog naziva “Piano in the Sky”, a osnovnoškolci su dobili i pohvalu za svoj prvi online zoom nastup. Svi su bili presretni da su mogli nastupiti pa čak i online, i još više i družiti se, a ponajviše naši maturanti koji bi željeli završiti svoje srednjoškolsko obrazovanje i nastaviti ga dalje na nekoj od akademija za što im je svaka prilika za prosvirati svoj program dragocjena.
Čim su prve online produkcije završile, počelo se dogovarati i o sljedećima, iako se nadamo da će ih ipak uskoro zamijeniti one nama draže, prave. No, do tada naši učenici marljivo vježbaju svoje skladbe za neki novi nastup, pa čak i onaj virtualan.

OŠ online Produkcija 08.04.20.

SŠ online Produkcija 08.04.20.