Close

Erasmus + “Inspiriraj kroz glazbu”

U okviru programa Erasmus+: KA1: Mobilnost u svrhu učenja za pojedince , Glazbena škola u Varaždinu ostvarit će međunarodnu suradnju, odnosno mobilnost učenika s partnerom Vienna Music Institute iz Beča pod nazivom „Inspiriraj kroz glazbu“. Projekt je odobren od strane Agencije za mobilnost i programe EU, a svi troškovi mobilnosti osigurani su iz sredstava projekta.

Mobilnost će se odvijati u razdoblju od 15. do 30. ožujka 2020. godine, a predviđena je za učenike srednje glazbene škole. Na mobilnost će biti upućeno 15 učenika koji su dostavili svoje prijave na ovaj poziv te su odabrani od strane Povjerenstva za izbor sudionika mobilnosti.

Detalji vezani za samu prijavu nalaze se u dokumentu pod nazivom „Poziv učenicima za sudjelovanje u mobilnosti INSPIRIRAJ KROZ GLAZBU“, a zainteresirani učenici su dužni pročitati navedeni Poziv te ispuniti Prijavnicu i napisati Motivacijsko pismo i do 20. studenog 2019. godine poslati tražene dokumente na e-mail adresu projektne koordinatorice Marine Sokol: pedagog@glazbena.hr à detalji se nalaze u POZIVU.

Poziv učenicima za sudjelovanje u mobilnosti INSPIRIRAJ KROZ GLAZBU

Prijavnica

Upute za pisanje Motivacijskog pisma