Close

Odluka o modelu izvođenja nastave u Glazbenoj školi u Varaždinu od 31. siječnja 2022. godine

PREDŠKOLSKI PROGRAM

I.
Od 31. siječnja 2022. godine predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) će se održavati UŽIVO (model A) prema rasporedu.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU

II.
Od 31. siječnja 2022. godine nastava za sve učenike osnovne glazbene škole u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati UŽIVO (model A).

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI

Od 31. siječnja 2022. godine nastava za učenike osnovne glazbene škole u područnim odjelima u Cestici, Ivancu, Lepoglavi i Varaždinskim Toplicama (Varaždin) će se održavati UŽIVO (model A).

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA

IV.
Od 31. siječnja 2022. godine nastava za učenike pripremnog obrazovanja i srednje glazbene škole u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati UŽIVO (model A).

V.
Od 31. siječnja 2022. godine nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri), komorna glazba, kompjutorska notografija, literarna grupa, osnove jazza, jazz orkestar, orkestralne dionice i vokalna popularna glazba za sve učenike (osnovna glazbena škola, pripremno obrazovanje i srednja glazbena škola) će se odvijati UŽIVO (model A).

VI.
Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i pratiti online nastavu, kao i svi učenici kojima je uvedena online nastava dužni su je pratiti.
Oboljeli učenici mogu pratiti online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem.

Od 31. siječnja do 12. veljače neće se održavati produkcije ni koncerti.

Odluka o modelu izvođenja nastave od 31. siječnja 2022