Close

Odluka o organizaciji nastave od 17. svibnja 2021.

PREDŠKOLSKI PROGRAM (model A)

Od 17. svibnja 2021. godine predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) će se održavati redovno i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera prema dogovorenom rasporedu s predmetnim nastavnikom.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU

Od 17. svibnja 2021. godine nastava za učenike osnovne glazbene škole ( od 1. do 6. razreda) u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni (model A).

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI

Od 17. svibnja 2021. godine nastava u svim područnim odjelima (Cestica, Ivanec, Lepoglava, Varaždinske Toplice) će se održavati redovito i uživo (model A) uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA

Nastava za učenike pripremnog obrazovanja (individualna nastava i grupna teorijska nastava) od 17. svibnja 2021. godine će se održavati redovito i uživo (model A).

Nastava za učenike srednje glazbene škole (svi razredi srednje glazbene škole) iz općeobrazovnih predmeta (A razredi), grupnih teorijskih predmeta (A i B razredi) i individualne nastave (A i B razredi) će se održavati redovito i UŽIVO (model A) od 17. svibnja 2021. prema rasporedu koji je važio 1. ožujka 2021. godine.

Nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri), komorna glazba, kompjutorska notografija, literarna grupa, osnove jazza, jazz orkestar, orkestralne dionice i vokalna popularna glazba će se odvijati UŽIVO (model A) prema dogovoru s predmetnim nastavnicima, uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

Od 17. svibnja 2021. se mogu održavati produkcije i prosviravanja isključivo u Velikoj koncertnoj dvorani gdje je moguće prisustvo najviše 25 osoba (uključujući učenike i nastavnike).

Raspored školske godine 2020. – 2021. – od 1.3.2021 – važi i od 17.5.2021.

Odluka o organizaciji nastave od 17. svibnja 2021. godine

Zakljucak Stozera civilne zastite VZ_1305

Dopis_organizacija nastave 17 05