Close

Odluka o organizaciji nastave od 29. ožujka do 1. travnja 2021.

PREDŠKOLSKI PROGRAM (model A)

Od 29. ožujka do 1. travnja 2021. godine predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) će se održavati redovno i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera prema dogovorenom rasporedu s predmetnim nastavnikom.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU

Od 29. ožujka 2021. do 1. travnja 2021. godine nastava za učenike osnovne glazbene škole u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati na sljedeći način:
– za učenike od 1. do 3. razreda osnovne glazbene škole – nastavlja se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni (model A)

– za učenike od 4. do 6. razreda osnovne glazbene škola nastava će se održavati online (model C)

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI

Nastava u Područnom odjelu u Cestici od 29. ožujka 2021. do 1. travnja 2021. godine će se održavati redovito i uživo (model A) uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

Nastava u Područnom odjelu u Ivancu od 29. ožujka 2021. do 1. travnja 2021. godine će se održavati:

– za učenike od 1. do 3. razreda osnovne glazbene škole nastavlja se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni (model A)

– za učenike od 4. do 6. razreda osnovne glazbene škola nastava će se održavati online (model C)

• Nastava u Područnom odjelu u Lepoglavi od 29. ožujka 2021. do 1. travnja 2021. godine će se održavati:

– za učenike od 1. do 3. razreda osnovne glazbene škole nastavlja se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni (model A)

– za učenike od 4. do 6. razreda osnovne glazbene škola nastava će se održavati online (model C)

Nastava u Područnom odjelu u Varaždinskim Toplicama nastavlja se održavati redovito i uživo od 29. ožujka 2021. do 1. travnja 2021. godine (model A) uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA

Nastava za učenike pripremnog obrazovanja (individualna nastava i grupna teorijska nastava) od 29. ožujka do 1. travnja 2021. godine će se održavati online (model C).

Nastava za učenike srednje glazbene škole (svi razredi srednje glazbene škole) iz općeobrazovnih predmeta (A razredi), grupnih teorijskih predmeta (A i B razredi) i individualne nastave (A i B razredi) će se održavati online (model C) od 29. ožujka 2021. do 1. travnja 2021. prema dogovoru s predmetnim nastavnicima.

Nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri), komorna glazba, kompjutorska notografija, literarna grupa, osnove jazza, jazz orkestar, orkestralne dionice i vokalna popularna glazba će se odvijati online (model C) prema dogovoru s predmetnim nastavnicima.

Odluka o promjeni organizacije nastave od 29. ožujka do 1. travnja 2021. godine