Close

Odluka o promjeni organizacije rada Glazbene škole u Varaždinu

PREDŠKOLSKI PROGRAM (model A)

Od 23. studenoga 2020. predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) će se održavati redovno i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera prema dogovorenom rasporedu s predmetnim nastavnikom.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU (model A)

Od 23. studenoga 2020. nastava za učenike osnovne glazbene škole u matičnoj školi (Varaždin) nastavlja se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI (model B)

• Nastava u Područnom odjelu u Cestici će se održavati online od 23. studenoga do 5. prosinca 2020. zbog zatvaranja Osnovne škole Cestica.

• Nastava u Područnom odjelu u Ivancu nastavlja se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

• Nastava u Područnom odjelu u Lepoglavi se nastavlja održavati online do 28. studenoga 2020.

• Nastava u Područnom odjelu u Varaždinskim Toplicama nastavlja se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA (model C)

Glazbena škola u Varaždinu od 21. studenoga 2020. do 5. prosinca 2020. godine će održavati online nastavu za sve učenike pripremnog obrazovanja i srednje glazbene škole iz svih predmeta:
– općeobrazovnu nastavu za učenike srednje glazbene škole
– grupnu teorijsku nastavu za učenike pripremnog obrazovanja i srednje glazbene škole
– individualnu nastavu (instrument, solo pjevanje, korepeticija i dr.) za učenike pripremnog obrazovanja i srednje glazbene škole.

Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i pratiti online nastavu, kao i svi učenici kojima je uvedena online nastava dužni su je pratiti. Oboljeli učenici mogu pratiti online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i izvoditi online nastavu. Oboljeli nastavnici mogu izvoditi online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem.
Nastavnici individualne nastave kojima nije izrečena mjera samoizolacije obvezni su održavati online nastavu učenicima kojima je izrečena mjera samoizolacije. Za vrijeme održavanja online nastave pozivamo sve učenike i djelatnike na maksimalno poštovanje svih epidemioloških mjera i odgovorno ponašanje.

Odluka o promjeni organizacije rada od 21.11.2020

UPUTE ZA ONLINE NASTAVU i YAMMER POVEZNICE ZA SVAKI RAZRED