Close

Organizacija nastave u Glazbenoj školi u Varaždinu od 15. veljače do 28. veljače 2021. godine

PREDŠKOLSKI PROGRAMI (model A)

Od 15. veljače 2021. do 28. veljače 2021. godine predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) će se održavati redovno i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera prema dogovorenom rasporedu s predmetnim nastavnikom.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU

Od 15. veljače 2021. do 28. veljače 2021. godine nastava za učenike osnovne glazbene škole ( od 1. do 6. razreda) u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati redovito i uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni (model A)

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI

Od 15. veljače 2021. do 28. veljače 2021. godine nastava u svim područnim odjelima (Cestica, Ivanec, Lepoglava, Varaždinske Toplice) će se održavati redovito i uživo (model A) uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, maske za sve učenike i djelatnike te sve osobe koje ulaze u školski prostor), uz izuzetak učenika koji se nalaze u samoizolaciji/karanteni.

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA

Nastava za učenike pripremnog obrazovanja i učenike od 1. do 3. razreda (A i B razredi) srednje glazbene škole od 15. veljače do 28. veljače 2021. godine će se održavati:

– individualna nastava (instrument, solo pjevanje, korepeticija i dr.) za učenike pripremnog obrazovanja i učenike od 1. do 3. razreda (A i B razredi) srednje glazbene škole će se održavati UŽIVO (model A)

– grupna teorijska nastava za učenike pripremnog obrazovanja i učenike od 1. do 3. razreda (A i B razredi) srednje glazbene škole te općeobrazovna nastava za učenike 1. do 3. razreda (A razredi) srednje glazbene škole će se održavati ONLINE (model C), prema rasporedu koji je u nastavku.

Nastava za učenike 4. razreda srednje glazbene škole iz općeobrazovnih predmeta (A razredi), grupnih teorijskih predmeta (A i B razredi) i individualne nastave (A i B razredi) će se održavati UŽIVO (model A) od 15. veljače do 28. veljače 2021. prema rasporedu koji je u nastavku.

Nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri), komorna glazba, kompjutorska notografija, literarna grupa, osnove jazza, jazz orkestar, orkestralne dionice i vokalna popularna glazba će se odvijati ONLINE (model C)

Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i pratiti online nastavu, kao i svi učenici kojima je uvedena online nastava dužni su je pratiti. Oboljeli učenici mogu pratiti online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i izvoditi online nastavu.
Oboljeli nastavnici mogu izvoditi online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Nastavnici individualne nastave kojima nije izrečena mjera samoizolacije obvezni su održavati online nastavu učenicima kojima je izrečena mjera samoizolacije.

Za vrijeme održavanja online nastave pozivamo sve učenike i djelatnike na maksimalno poštovanje svih epidemioloških mjera i odgovorno ponašanje.

Odluka o organizaciji nastave u Glazbenoj školi u Varaždinu od 15.02. do 28.2.2021.

Zakljucak Stozera CZ od 1002

Raspored školske godine 2020. – 2021. – od 15.2.2021. (1. i 3. razredi – online)

Raspored školske godine 2020. – 2021. – 4.A – od 15.2.2021.

Preporuka Epidemioloske djelatnosti od 1002