Close

9. mednarodno Koroško klavirsko tekmovanje

U razdoblju od 16. do 19. svibnja 2019. godine održano je 9. mednarodno Koroško klavirsko tekmovanje koje se održava u Radlju ob Dravi, u Sloveniji.

Luka Taradi je u 9. kategoriji osvojio zlatnu nagradu i 1. mjesto. Proglašen je pobjednikom CJELOKUPNOG NATJECANJA i osvojio je glavnu novčanu nagradu u iznosu od 500 € (mentor Danijel Ljubić, prof. mentor).

Stjepan Gerić je u 7. kategoriji osvojio zlatnu nagradu i 1. mjesto. Također, Stjepan je osvojio i posebnu nagradu – sudjelovanje na ljetnoj klavirskoj akademiji kod predsjednice Ocjenjivačkog suda Saše Gerželj Donaldson u vrijednosti od 300 € (mentor Danijel Oto, prof.).

Marko Ljubović je u 1. kategoriji osvojio zlatnu nagradu i 2. mjesto te posebnu nagradu za izvedbu vlastite skladbe pod nazivom “Proljetni valcer” (mentorica Helena Knapić, prof. mentor).

Matej Križanić je u 2. kategoriji, osvojio zlatnu nagradu i 3. mjesto (mentorica Ivana Godec – Vinceković, prof. mentor).

Dorijan Jarnjak je u 8. kategoriji osvojio srebrnu nagradu i 3. mjesto (mentor Domagoj Košćak, mag. mus.).

Lara Šac je u 7. kategoriji osvojila srebrnu nagradu (mentor Domagoj Košćak, mag. mus.).

Vida Škerbić je u 5. kategoriji osvojila srebrnu nagradu (mentorica Helena Knapić, prof. mentor).

Klara Petrovečki je u 3. kategoriji osvojila srebrnu nagradu (mentor Domagoj Košćak, mag. mus.).

Luka Taradi i Stjepan Gerić su u disciplini klavirski duo osvojili zlatnu nagradu (mentori Danijel Ljubić, prof. mentor i Danijel Oto, prof.).

 

19 05 2019 – 9. mednarodno Koroško klavirsko tekmovanje – Radlje ob Dravi – Slovenija