Close

Upis u 1. razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu i Područnim odjelima

U I. razred osnovne glazbene škole u matičnoj školi – Glazbenoj školi u Varaždinu učenici se upisuju na sljedeće temeljne predmete – instrumente: klavir, violina, gitara, harmonika, flauta, klarinet, violončelo, trombon, oboa, rog, saksofon, tuba, udaraljke, tambure , fagot , truba.
U I. razred osnovne glazbene škole – Područni odjel u Cestici, učenici se upisuju na sljedeće temeljne predmete – instrumente: klavir, violina, rog, klarinet, truba.
U I. razred osnovne glazbene škole – Područni odjel u Ivancu, učenici se upisuju na sljedeće temeljne predmete – instrumente: klavir, gitara, harmonika, klarinet.
U I. razred osnovne glazbene škole – Područni odjel u Lepoglavi, učenici se upisuju na sljedeće temeljne predmete – instrumente: klavir, klarinet, rog, trombon, tuba, harmonika, udaraljke.
U I. razred osnovne glazbene škole – Područni odjel u Varaždinskim Toplicama, učenici se upisuju na sljedeće temeljne predmete – instrumente: klavir, tambure, saksofon, truba, harmonika.

Zbog trenutne epidemiološke situacije ove će se godine uvesti sustav pretprijava, koje će biti otvorene od 1. do 18. lipnja 2020., a bit će dostupne na mrežnoj stranici Škole – www.glazbena.hr.
Po završetku pretprijava svi roditelji/skrbnici bit će kontaktirani u vezi dogovora točnog termina prijemne audicije, a koja je za Glazbenu školu u Varaždinu planirana za 25. i 26. lipnja 2020., za sve područne odjele 25. lipnja 2020. godine.
Upis učenika u Glazbenoj školi u Varaždinu planiran je 27. i 29. lipnja 2020., a u svim područnim odjelima planiran je 26. lipnja 2020.
Ukoliko se na ljetnom upisnom roku ne popune sva upisna mjesta održat će se i jesenski upisni rok.

Natječaj za upis učenika u 1. razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu -šk.god. 2020.2021.

Pravilnik o organizaciji i provođenju prijemne audicije – 1. ogš

Prijavnica-za-audiciju-u-osnovnu-glazbenu-školu

Privola roditelja kandidata za audiciju