Close

Upis u prvi razred pripremnog obrazovanja – redovni kandidati – prijave i važniji datumi

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred pripremnog obrazovanja u školskoj godini 2020./2021. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započinju 1. lipnja 2020. godine iza 12:00 sati.

Postupak prve prijave u sustav moguće je izvršiti do 12. srpnja 2020.

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku dobivenu u osnovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke.

Sve detaljne informacije oko prijave u sustav imate u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama na mrežnoj stranici www.upisi.hr te https://glazbena.hr/category/pripremno-obrazovanje/

U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno se javiti svom razredniku.

VAŽNO: Kandidati koji nisu učenici 8. razreda osnovne škole neka se jave u Glazbenu školu u Varaždinu do 12. srpnja 2020. radi aktivacije kako bi se mogli prijaviti u sustav www.upisi.hr te neka naprave pretprijavu na sljedećoj poveznici: https://glazbena.hr/prvi-pripremni-razred-srednje-glazbene-skole/

Upis u 1. razred pripremnog obrazovanja – redovni kandidati

Pravilnik o organizaciji i provođenju klasifikacijskog postupka za upis u 1.pr i 1.s

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020._2021_

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o elementima i kriterijima

Pravilnik_o_elementima_i_kriterijima

Publikacija za upis u 1.r. pripremnog obrazovanja i 1.r. srednje glazbene škole

Publikacija za upis u 1.r. pripremnog obrazovanja i 1.r. srednje skole – redovni ucenici