Close

Upisi u 1. razred pripremnog obrazovanja – redovni kandidati – jesenski upisni rok

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022., prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ na jesenskom upisnom roku započinju 21. kolovoza 2021. godine iza 12:00 sati.
Postupak prve prijave u sustav moguće je izvršiti tijekom cijelog upisnog postupka. Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku dobivenu u osnovnoj školi, nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na koji kandidat želi dobiti SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. Sve detaljne informacije oko prijave u sustav nalaze se u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama pri dnu stranice upisi.hr i u izborniku plutajućih gumbi na lijevoj strani ekrana ili na mrežnoj stranici Škole https://glazbena.hr/category/srednja-glazbena/.
U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno se javiti svom razredniku.
VAŽNO: Kandidati koji nisu učenici 8. razreda osnovne škole neka se jave u Glazbenu školu u Varaždinu do 24. kolovoza 2021. do 12 sati radi aktivacije kako bi se mogli prijaviti u sustav www.upisi.hr
Kontakt: 042/200-940 ili 042/200-942;
e-mail: tajnistvo@glazbena.hr ili pedagog@glazbena.hr

 

Upis-u-1.-razred-pripremnog obrazovanja -redovni-kandidati. – jesenski upisni rok