Close

Produkcija klavirista – klasa D. Oto

Online produkcije postale su nam svakodnevica u vrijeme kada smo zbog epidemioloških razloga u nemogućnosti održavanja koncerta kao ni nastupati pred publikom. Tako je u petak, 29. siječnja 2021. godine održana klasna produkcija nastavnika Danijela Ota, prof. na kojoj se njegovim učenicima pridružila i učenica ravnatelja i nastavnika klavira mr. sc. Davora Matačića, prof.
Na produkciji su nastupili učenici osnovne i srednje glazbene škole, Marija Mežnarić, 1.o., Edvin Nedeljko, 2. o., Nika Šincek, 2.o., Dino Keretić, 3.o., Petar Martin Mužek, 4.o., Dora Rebernik, 4.o., Patrik Pavičić, 3.s., Tea Smolić-Ročak, 3.s., Lara Jakšić, 3.s. i Stjepan Gerić, 3.s.
Nakon što je posljednja klavirska produkcija održana uživo u ožujku prošle godine, svi su učenici bili uzbuđeni što su konačno mogli nastupati i pokazati što su posljednjih mjeseci naučili. Mlade klavirske talente preko svojih kompjutera vjerno su bodrili članovi obitelji te su ih sve nagradili velikim pljeskom. Nakon uspješno održane produkcije svi su se jednoglasno složili kako nam uskoro slijedi nova.

Produkcija klavirista