Close

Odluka o organizaciji nastave od 29. studenoga do 8 prosinca 2021.

PREDŠKOLSKI PROGRAM (model A)

Od 29. studenoga do 8. prosinca 2021. godine predškolski programi (Početnički solfeggio, Predškolski zbor, Mala škola blok-flaute, Mala škola violine) će se održavati ONLINE (model c) prema dogovoru s predmetnim nastavnikom.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – GLAZBENA ŠKOLA U VARAŽDINU

Od 29. studenoga do 8. prosinca 2021. godine nastava za sve učenike osnovne glazbene škole u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati ONLINE (model C).

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA – PODRUČNI ODJELI

Nastava za učenike osnovne glazbene škole u područnim odjelima u Cestici, Ivancu, Lepoglavi i Varaždinskim Toplicama (Varaždin) će se održavati po rasporedu UŽIVO (model A).

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA

Od 29. studenoga do 8. prosinca 2021. godine nastava za učenike pripremnog obrazovanja i srednje glazbene škole u matičnoj školi (Varaždin) će se održavati ONLINE (model C).

Od 29. studenoga do 8. prosinca 2021. godine nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri), komorna glazba, kompjutorska notografija, literarna grupa, osnove jazza, jazz orkestar, orkestralne dionice i vokalna popularna glazba za sve učenike (osnovna glazbena škola, pripremno obrazovanje i srednja glazbena škola) će se odvijati ONLINE (model C).

Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i pratiti online nastavu, kao i svi učenici kojima je uvedena online nastava dužni su je pratiti.
Oboljeli učenici mogu pratiti online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije obvezni su je poštivati i izvoditi online nastavu.
Oboljeli nastavnici mogu izvoditi online nastavu u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem.
Nastavnici individualne nastave kojima nije izrečena mjera samoizolacije obvezni su održavati online nastavu učenicima kojima je izrečena mjera samoizolacije.

 

Odluka o organizaciji nastave od 29. studenoga do 8. prosinca 2021. -uz suglasnost Osnivača