Close

Zaprimanje prijavnica – ljetni rok

U četvrtak, 7. srpnja u 12 sati kraj prijava obrazovnih programa. Nakon toga, kandidatima će biti omogućen dohvat prijavnice.

Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik. U opravdanom slučaju, ako kandidat nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, dovoljan je potpis roditelja/skrbnika. Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, prijavnicu može potpisati opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).

VAŽNO!
Samo kandidati kojima je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka.

Učeniku se obrazac prijavnice prikazuje na kartici „Moj odabir“. Učenik može ispisati prijavnicu na način da klikne na gumb „Prijavnica“ koji će mu se prikazati ispod tablice liste prioriteta. Potpisanu prijavnicu učenik može sam učitati u sustav ili dostaviti razredniku koji će je učitati u sustav. Učenik će prijavnicu učitati u sustav na kartici „Moj odabir“ klikom na gumb „Prijavnica“ koji otvara prozor u kojemu se nalazi gumb „Učitaj“ te nakon učitavanja prijavnice klikom na gumb „Slanje datoteka“ kako bi je na svome sučelju vidio i prihvatio razrednik u osnovnoj školi.

Učenik prijavnicu može učitati i putem mobitela te postupkom „drag and drop“ (povuci i ispusti) na način da se željeni dokument dovuče u otvoreni prozor i ispusti bilo gdje na ekranu. Zatvaranjem ovoga prozora učenik može vidjeti trenutačni status poslane prijavnice te je pregledati. Također, u slučaju da prijavnica nije prihvaćena, ovdje će se prikazati i napomena s razlogom neprihvaćanja prijavnice te učenik ima mogućnost ponovno učitati dokument u sustav.

Učenici škola u RH koji nisu 8. razred (kandidati za umjetničke škole, ponavljači) od trenutka zaključavanja liste prioriteta moći će ispisati prijavnicu sa svoga sučelja na kartici “Moj odabir”. Dužni su ih potpisane dostaviti do petka, 8. srpnja 2022. godine do 14:00 sati upisnom povjerenstvu u Glazbenoj školi u Varaždinu, a dostava potpisanih i skeniranih Prijavnica je moguća i putem e-maila na adresu pedagog@glazbena.hr ili tajnistvo@glazbena.hr.

U Glazbenoj školi u Varaždinu PRIJAVNICE će se zaprimati (za kandidate koji NISU 8. razred):
• četvrtak, 7.7.2022. od 16 do 18 sati
• petak, 8.7.2022. od 8 do 14 sati.

 

PRIJAVNICE – LJETNI ROK 2022.2023.