Close

Organizacija nastave na daljinu

Obzirom na naputke MZO Glazbena škola u Varaždinu od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine počinje provoditi online nastavu koja će biti organizirana unutar platforme Microsoft Office365 – Yammer.

Upute za ulaz u virtualne učionice:

1. Idete na https://office365.skole.hr/default/login

2. Kliknete na AAI@EduHrPrijava

3. Upišete korisničku oznaku (skole.hr) i zaporku (lozinku)

4. Na sljedećoj stranici kliknete na Odvedi me na Office365

5. Od ponuđenih ikona kliknite na Yammer

Poveznice za grupe za razrede, kao i za pojedine predmete (općeobrazovne i glazbene) će biti objavljene u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine nakon 10,00 sati na mrežnoj stranici Škole i FB stranici.

Već sada su formirane određene grupe, pa ako se uspijete ulogirati u Yammer (obzirom na trenutnu preopterećenost sustava) na tražilici možete pronaći grupu upisujući npr. predmet i ime i prezime nastavnika.

Individualnu nastavu dogovarate direktno s predmetnim nastavnikom te za istu neće biti formirane grupe na Yammer-u, već ćete u dogovoru s nastavnikom odabrati aplikaciju koju ćete koristiti za komunikaciju.

Također, ako ste izgubili / zaboravili zaporku (lozinku), javite se stručnoj suradnici pedagoginji na e-mail adresu: pedagog@glazbena.hr kako bi vam bila izdana nova (odnosi se isključivo na učenike kojima je Glazbena škola u Varaždinu matična škola).

Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje obzirom da se očekuje kako će online nastava u potpunosti zaživjeti od srijede, 18. ožujka 2020 godine, a ponedjeljak i utorak (16. i 17. ožujka 2020. godine) tretiramo kao dane za pripremu.

Pazite se! = Čuvajte zdravlje!

UPUTE ZA ONLINE NASTAVU i YAMMER POVEZNICE ZA SVAKI RAZRED