Close

Uspostava virtualnih razreda

Poštovani učenici i roditelji!

S obzirom na naputke Ministarstva znanosti i obrazovanja, Glazbena škola u Varaždinu od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine počinje provoditi online nastavu koja će biti organizirana unutar platforme Microsoft Office365 – Yammer.

Upute za ulaz u virtualne učionice:

1. Idete na https://office365.skole.hr/default/login

2. Kliknite na AAI@EduHrPrijava

3. Upišete korisničku oznaku (skole.hr) i zaporku (lozinku)

4. Na sljedećoj stranici kliknete na Odvedi me na Office365

5. Od ponuđenih ikona kliknite na Yammer

Poveznice za grupe za razrede, kao i za pojedine predmete (općeobrazovne i glazbene) će biti objavljene u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine nakon 10,00 sati na mrežnoj stranici Škole i FB stranici. Već sada su formirane određene grupe, pa ako se uspijete ulogirati u Yammer (obzirom na trenutnu preopterećenost sustava) na tražilici možete pronaći grupu upisujući npr. predmet i ime i prezime nastavnika.

Individualnu nastavu dogovarate direktno s predmetnim nastavnikom te za istu neće biti formirane grupe na Yammer-u, već ćete u dogovoru s nastavnikom odabrati aplikaciju koju ćete koristiti za komunikaciju. Također, ako ste izgubili / zaboravili zaporku (lozinku), javite se stručnoj suradnici pedagoginji na e-mail adresu: pedagog@glazbena.hr kako bi vam bila izdana nova (odnosi se isključivo na učenike kojima je Glazbena škola u Varaždinu matična škola).

Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje. Od vas se očekuje aktivnost, iako ne u realnom vremenu ali da svaki dan budete aktivni u sustavu. Učenici koji neće biti aktivni tijekom jednog cijelog dana u sustavu, trebati će opravdati taj izostanak kao izostanak u školi. Tako je odredilo resorno ministarstvo. Ukoliko budete imali problema s pristupom ili AAI identitetom, javite se svojim razrednicima koji će problem proslijediti na rješavanje. Želimo vam svako dobro, da zajedno naučimo kako raditi u sasvim drukčijem okruženju. Čuvajte se, pratite upute Nacionalnog stožera civilne zaštite, ostanite zdravi i vidimo se od sutra ujutro u virtualnom svijetu!