Close

Rezultati Accordion Festa

23. ožujka 2019. godine u Glazbenoj školi u Varaždinu održan je treći po redu “Accordionfest“ – međuškolsko natjecanje harmonikaša.

S puno entuzijazma i dobre volje organizirali smo i realizirali festival treću godinu za redom. Ideja ovog natjecanja je da se pruži prilika svim učenicima da nastupe pred ocjenjivačkim sudom, da im to iskustvo bude motivacija za daljnji rad i napredak, a isto tako i priprema za daljnja natjecanja.
Također školska natjecanja su oblici usavršavanja nastavnika kroz razmjenu pedagoških iskustava te upoznavanja s novim dostignućima na polju pedagoške prakse i interpretacije.

Drago nam je da je ta ideja prepoznata i nailazi na podršku od strane sve većeg broja mentora i učenika tako da smo i ove godine ostvarili smo napredak u broju kandidata i škola. Sudjelovalo je 45 učenika iz 12 škola koji su se natjecali u četiri kategorije. To nas veseli i motivira da sljedeće godine budemo još bolji domaćini. Nadamo se da će se ova inicijativa nastaviti razvijati.

Zahvaljujemo se članovima stručne komisije u sastavu mag. art. dr.phil. Ivana Cvetkovski (Hvatska), Emili Dokić,prof. (Hrvatska) i Amadej Herzog, MA (Slovenija) koji su savjesno i korektno ocjenjivali, a u skladu s idejom samog natjecanja.

Posebno hvala učenicima na marljivom radu, roditeljima koji su nam najveća podrška, kolegama mentorima koji su prepoznali i podržali projekt.

Isto tako zahvaljujemo se našem timu, kolegama koji su sudjelovali u realizaciji cijelog projekta Valentini Bašnec, prof. mentor i Saši Bastalecu, mag.mus kao i našim učenicima Nikoli Hrupeku i Sandru Sauliću koji su se pobrinuli da sve ide prema planu.

Nadamo se da su iskustva i dojmovi pozitivni te da će ostati u lijepom sjećanju svima koji su sudjelovali na „Accordionfest 2019“. i pozivam Vas da nam se pridružite i sljedeće godine.

 

REZULTATI_Kategorija A

REZULTATI_Kategorija B

REZULTATI_Kategorija C

REZULTATI_Kategorija MINIĆI